Låt proffs sköta din flyttstädning och få mer tid och energi över till det nya hemmet

04 januari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Att flytta är ett projekt som kan vara både roligt och jobbigt på en och samma gång. Det är ofta spännande att flytta till en ny bostad och många uppskattar även själva uppackningen när man ska göra lägenheten eller huset till ett hem. Vägen dit kan dock kännas lång eftersom hela bohaget ska packas ner och flyttas, för att inte tala om flyttstädet som krävs för att de nya ägarna eller hyresgästerna ska kunna flytta in i en ren bostad. Som tur är så finns det företag som kan hjälpa till med städningen, så att man själv kan fokusera på det nya hemmet. 

Ett flyttstäd kräver mer än vad en vanlig veckostädning gör

De allra flesta har för vana att städa sitt hem ungefär en gång i veckan. Något som för de allra flesta inte är någon rolig aktivitet, men det går trots allt relativt fort om man har vanan inne och inte låter smutsen gro in. Det finns dock platser i hem som man sällan rengör och det är just dessa platser plus alla ”vanliga” ytor som man ska rengöra vid ett flyttstäd.

image

Ett flyttstäd innefattar bokstavligen talat rengöring från golv till tak. Man ska in bakom kyl, frys, spis, badkar med mera och samtliga garderober, skåp, lister och så vidare ska rengöras. Man kan helt enkelt säga att varenda liten vinkel och vrå ska få känna på trasan, men det finns som sagt städfirmor som kan sköta detta slitsamma och tidsödande jobb så att man själv slipper. 

Erfaren städfirma som utför flyttstäd i Skåne och Blekinge

Städproffsen är en professionell städfirma som utför flyttstädning på orterna Kristianstad, Lund, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla och Sjöbo. Städproffsen har lång erfarenhet och ett kvalitetsstänk som sitter i ryggmärgen. De lämnar dessutom alltid en garanti som innebär att om besiktningen av någon anledning inte skulle gå igenom så åtgärdar de felet inom två vardagar efter städningen är utförd. Läs mer på https://stadproffsen.nu/stadtjanster/flyttstad/.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Fler nyheter