Vikten av omrörare på företaget i Malmö

25 maj 2022 patrick pettersson

editorial

När man behöver blanda ihop ingredienser – eller råvaror som det kallas inom industrin – så är alla rörande eniga om en sak. Nämligen om vikten av att ha en bra omrörare. Den som någon gång stått i köket för att till exempel vispa ihop smet till en sockerkaka och upptäckt att elvispen slutat fungera håller säkert med.

Inom industrin tas problemet till en helt ny nivå. Där kan det handla om att blanda ihop en smet på flera tusen liter. Det går helt enkelt inte att göra för hand, oavsett hur starka armar och handleder man har. Då är det tur att det finns industriella omrörare.

 

En homogen råvara

Ibland behöver man till och med röra om i själva råvaran, för att den ska vara homogen när man bara behöver ta ut en mindre mängd av den. Tänk dig till exempel att du har yoghurt som har släppt ifrån sig vassle som flyter ovanpå ytan. Om du då ska ta ut en mindre mängd uppifrån, för att blanda med sylt, så får du kanske bara med dig vassle.

Den kund som får vassle istället för yoghurt i sin portionsbägare kommer säkert att lämna in ett klagomål. Då är det väldigt bra att ha en portabel omrörare med inbyggd motor. Den kan enkelt sättas på råvarubehållaren och köras runt tills det är homogent.

 

Omrörare Malmö

 

Jämn fördelning av bitarna

Även vid fyllning av en färdig produkt i förpackning kan en sådan omrörare vara till stor nytta. Tomatbitarna i salsan som produceras på livsmedelsindustrin i Malmö vill man ju till exempel ha jämnt fördelade i alla konsumentförpackningar. Annars blir det inte bra.

Detta är bara ett par exempel på situationer där en portabel omrörare kan vara till nytta. Du kan säkert hitta på andra sätt att använda en Omrörare i Malmö. Det finns varianter för många olika användningsområden.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

Fler nyheter