Taklampan kan många gånger vara en av de första detaljerna man ser när man kommer in i ett rum. Det är vid tillfällen när den är extra pampig och sticker ut från de flesta andra taklampor. För vem vill inte ha en taklampa med ”wow-faktor” där människor tittar upp i taket med beundran.

På Lampemesterens webbshop finns många, snygga lampor att välja bland. Ett av deras många märken är Flos, där det finns ett stort utbud av olika lampor. Allt från taklampor, bordslampor, vägglampor, golvlampor till pendlar och utomhuslampor.

På dessa lampor är det en väldigt hög kvalitet och design. Flos har vunnit många utmärkelser när det gäller konstruktion och deras lampor har visats på utställningar och designmuseum runt om i hela världen. Förutom att de har många andra märken också, så har Lampemesteren Sveriges största utbud av designlampor.

Den klassiska taklampan Flos 2097 är en verklig höjdare. Den pampiga ljuskronan finns i många olika utföranden, som i krom, mässing och matt svart. Här kan du välja en lampa med 30 eller 50 ljuskällor för att skapa det perfekta ljuset i ditt hem. Den passar likaväl i entré och vardagsrum som över matbordet eller i en gång. Den här skandinaviska och klassiska lampan passar lätt in på många ställen i hemmet. Förutom dess klassiska och minimalistiska stil, är den även hållbar.

Flos har också lampor i serien IC som är jättesnygga, stilrena och eleganta, där designen på lamporna gör att de passar i så gott som alla hem. Typiskt för den här lampan är dess design med pendel och glob, där det går att välja pendel i matt svart eller mässing.

På Lampemesteren levererar de via PostNord till hela Sverige och skulle du inte vara nöjd med ditt köp, har du så mycket som 100 dagars returrätt. Det är även fraktfritt för köp över 999 kr.

https://www.lampemesteren.se/2097-lamperne/

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>