Semester och glada dagar

14 juni 2020 jonas olsson

När sommaren kommer och hela familjen ska ut på tur är det många viljor och smaker att ta hänsyn till. Ett populärt resmål som passar de allra flesta i familjen brukar vara vår egen huvudstad. Här finns saker att se och göra både för stora och små. För att verkligen uppleva att det är semester och att ni har det riktigt bra vill ni förstås ta in på hotell. Genom att välja ett lite mindre och personligare hotell kan ni spara några slantar och få mer över till nöjen, aktiviteter och shopping. 

 

Populärt resmål

Att besöka vår älskade huvudstad är populärt bland många och när semestern kommer är det därför extra trångt på alla typer av boenden. Är ni smarta så söker ni er till ett boende som ligger något utanför stadskärnan och som då troligen är både billigare och ligger lugnare till. Ett sådant skulle kunna vara ett hotell i Ekerö där ni har nära till kommunikationer, slott och andra sevärdheter. Tänk er nyrenoverade och moderna rum med gratis wifi, tv, dusch och toalett. Har ni fyrbenta vänner med så kolla upp om de också är välkomna. Många hotell har även familjerum och handikapprum.

 

 

Alla viljor i familjen

Så när ni bestämt er för att besöka huvudstaden – hur många är ni och hur många viljor ska bemötas? Väljer ni ett hotell där ni kan ha flera separata rum eller vill ni bo på ett där ni kan samlas hela familjen i ett rum eller en lägenhet? Frukost ingår ju på de flesta hotell. Hur vill ni äta lunch och middag? I storstaden är ni troligtvis på äventyr under en stor del av dagen och varvar ner på kvällen på era sköna hotellrum. Att ha en restaurang nära, eller rent av på hotellet, kan vara galet skönt efter en lång dags vandring och titt på sevärdigheter.

Fler nyheter