Satsa på ett designgolv i hemmet

19 november 2021 patrick pettersson

advertorial

Ibland vill man inte ha samma golv som alla andra. Då kan det vara värt att titta på ett designgolv, som exempelvis amtico.com/se. Ett golv som kommer göra att du sticker ut ur mängden och får glädjen av att känna på riktigt god kvalitet och tanke i ett golv. För när du väljer ett designgolv så får du inte bara ett väl genomtänkt golv utan även ett golv med hög kvalitet.

Designgolvet är det som sätter en viss accent på ett hem, och därför har det blivit så pass populärt att lägga lite extra pengar på den delen av bostaden. Ett golv kan göra en stor skillnad i ett rum, så pass att det kan förändra hela rummet. Men ett golv är också en del av en bostad som du inte ändrar på så ofta. Väggar och tak kan lätt tapetseras om eller målas om, men golvet är något som ofta får hänga i under många år framöver, och då krävs det en tanke.

 

image

 

Designgolv som passar för dig och ditt hem

När du tänker på designgolv så kanske du tänker att det ska vara något väldigt udda som sticker ut. Som ett golv i knallrosa med ovanligt mönster. Men ett designgolv kan vara ett mycket subtilt golv som bara gör att du känner av kvaliteten och det lite mer ovanliga utseendet. Det kan vara så pass små variationer att du kan tycka att du nästan har sett det förut, men ändå känner du att det är något som är speciellt.

Du kan räkna med att ett designgolv håller den höga kvaliteten som även den borgar för att du ska satsa på ett golv till ett lite högre pris. Men det viktigaste är att det är ett golv som du trivs med och som passar till ditt hem, på bästa sätt. 

Fler nyheter