Satsa på en snygg homestyling i Stockholm

11 september 2021 Lily Hansen

Är du på väg att sälja ditt hem? Det finns undersökningar som visar att du kan få ut mer vid en försäljning ifall du har ett hem som ser extra inbjudande ut. Men det handlar inte bara om att städa hemmet och bättra på eventuella skavanker. Det är också viktigt att den som kommer på en visning hos dig känner att den kan tänka sig att flytta in där för att skapa ett eget boende till sig och sin familj.

Ett tips är att plocka bort sådant som är personligt från hemmet. Det kan vara foton på familjen, barnens teckningar eller farmors slitna filt. I många fall är det dock de som väljer att istället anlita ett företag som jobbar med homestyling i Stockholm, som exempelvis https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/, som når längst. Det är ett sätt att vara säker på att ditt hem blir snyggt, modernt och anpassat efter den målgrupp som kan tänkas köpa det.

 

Inred efter målgrupp

Hur vet du vilken målgrupp du ska satsa på när du ska göra en homestyling av ditt hem? Egentligen är det inte så mycket du behöver fundera över ifall du anlitar en mäklare och ett företag som arbetar med homestyling. Men det kan ända vara bra att ha ett litet hum. Det som kan avgöra är var ditt hem ligger, hur det ser ut och hur ditt grannskap ser ut. Men det är ändå klokt att inte stänga några dörrar för andra intressenter.

Tanken med att inreda efter målgrupp är exempelvis att visa en barnfamilj att det kommer bli en härlig bostad för dem och deras barn. Är det en hästgård du säljer så bör även det återspeglas så att intressenterna känner hur bra de kommer kunna husera sig själva och sina hästar. Det där lilla extra kan ge fler intressenter och ett mycket högre slutpris.  

Fler nyheter