Vi shoppar allt mer online och det blir allt enklare att göra sina köp i nätbutikerna. Att hitta rätt storlekar och modeller som passar oss är inte längre så svårt. Och skulle det ändå bli fel är det enkelt att sända varorna i retur.  Leveranserna är dessutom snabba och ibland tar det inte ens en dag innan vi har beställningen utanför dörren. Men när det kommer till hudvård finns det fortfarande många fördelar med att handla i en fysisk butik då det där finns kunnig personal som kan hjälpa en att hitta rätt färg på exempelvis en foundation. 

 

Lägre priser

Chansen att fynda är desto större i butikerna på nätet och i de flesta fall fungerar det också alldeles utmärkt. Många gånger har vi redan favorit krämer och foundations som vi fortsätter att handla gång efter gång. Köp hudvård online när ni ändå är säkra på vilken produkt som passar er. Vet man också vilken slags hudtyp man har brukar det heller inte vara några problem med att köpa och testa nya produkter. Då kan man lätt söka efter produkter för exempelvis torr hy. 

 

 

Läs recensioner

När det kommer till att våga testa en ny foundation kan man ta reda på om man passar bäst i varma eller kalla nyanser. Detta gör man enklast genom att studera undertonen på sina ådror. Färger som drar åt det gula hållet passar en grön underton bättre medan nyanser av rosa bäst passar en kall blå underton. Att även kolla recensioner online kan hjälpa till när det kommer till valet av hudprodukter. Ett annat knep kan också vara att gå till en butik och be om produkttester. Det är inte alls ovanligt att man först vill prova en hudkräm innan man köper den. Fungerar och passar den kan man sen enkelt beställa den på nätet.