Rama in barndomen

17 juli 2019 Mikael Barani
Rama in barndomen

Barns fantasi är en värld som sträcker sig långt utanför vuxna horisonter. Det är en fantastisk värld där var som helst kan hända – och oftast gör det det också. Detta är alla vuxna nästan smärtsamt medvetna om när de någon gång har klivit in i ett lekrum efter ett långt pass där barnen har pysslat för sig själva. Under lekstunden verkar det påfallande ofta ha skett en väldigt lokal jordbävning som har skakat om hela rummet.
Det är verkligen så att alla leksaker ligger utsprida på golvet efter en riktigt bra lekstund.

Som tur är så finns vi vuxna där för att organisera allt igen och ser till så att allt hamnar på rätt plats. För även om barn har en fantasi som vi vuxna bara kan drömma om, så har vi vuxna också något som barnen i sin tur saknar. Vi har med tiden, förhoppningsvis, lärt oss att få saker i ordning.
Det handlar förstås både om fysiska saker, men även saker som fakta. Att kunna skilja på saker och organisera dem är några av grundbultarna för inlärning.

För den förälder som kanske är lite extra intresserad av att hjälpa sitt barn till exempel läsa så kan en bokstavsplansch vara en smart idé. På SohuShop så finns det inte bara affischer med alfabetet till ditt barn, utan även snygga wall stickers till barnrum. Dessa gör ditt barns rum ännu mer levande och färgglatt.

På SohuShop så hittar du även affischer med motiv på världskartan. Här finns också planscher med utskrivna texter till ditt barns favoritlåtar, så som ”Imse vimse spindel”. Varför inte lära ditt barn läsa genom att sjunga tillsammans och läsa orden på affischen?

Dessutom kan du uppmärksamma ditt barns födsel på ett snyggt sätt – med en affisch så klart!
Med en skandinaviskt stilren design så får du ditt barns namn, födelsedatum och födelseplats inramat. 

 

Fler nyheter