Problem med bilen? Ring bärgare i Stenungsund

27 november 2021 jonas olsson

editorial

Man känner sig aldrig så liten och hjälplös som när bilen stannar. Där står man mitt ute i ingenstans, eller nästan värre, på motorvägen och vet inte vad man ska göra. Ska man försöka lifta med en främling och bara lämna bilen? Hoppas på att någon stannar och magiskt kan laga den? Svaret är nej. 

Du ringer en bärgare i Stenungssund som är redo att komma och hjälpa dig. De tar sig an uppdrag och hjälper den som sitter fast. 

Det är inte så kul att vänta, men det får man göra. Ofta försöker de komma så snabbt som möjligt. Har de ett annat uppdrag under tiden får man vänta tills att de är klara med det. Är man fast ute på motorvägen är det inte fel att försöka komma till en trygg plats. Tyvärr tar inte alla hänsyn till att man står med en bil som inte går att köra. Man får vara försiktig där ute.

 

image

 

Till verkstad med bilen

Allting kostar att göra, det är lite som det ganska hårda uttrycket säger “Den enes död, den andres bröd”. Vilket då innebär att olyckan för dig, lönar sig för dem. Det är så det funkar för att tjäna pengar. Man hjälper varandra till en kostnad. 

Trots det behöver du inte vara orolig över kostnaden. För bärgare behöver inte kosta så mycket. Med en bra försäkring så täcker den det mesta och du behöver bara ta självrisken.

Bärgaren kör din bil till närmaste bilverkstad och lämnar av den där. Hur mycket allt kostar beror på var det är och hur långt det är. Kan du inte ta dig någonstans själv, kan du säkert få åka med bärgaren. Oftast är de väldigt trevliga och behagliga att ha och göra med. Deras inriktning ligger på service och att hjälpa dig som kund hos dem. 

Fler nyheter