Du har hittat det där perfekta huset och övertagandet är om tre månader. Men det behöver renoveras och du har inte råd att sitta på både hyran för din gamla lägenhet och kostnaden för ditt nya hus. Du är helt enkelt tvungen att säga upp lägenheten innan du kan flytta in i huset. En säng och lite smått och nödvändigt kan du husera i husets vardagsrum, och med hjälp av en snäll granne kan du få mat och använda toaletten. Men vad ska du göra av bohaget?

Det är då som du kan få stor hjälp genom att använda dig av ett Storage i Uppsala. En möjlighet att lagra ditt bohag tills du kan hämta ut det igen. Det kan ta några dagar, veckor eller månader. Inga problem så länge du har en god dialog med magasineringsföretaget. I lugn och ro kan du nu gå igång med renoveringen av ditt hus. Ett rum i taget blir du färdig och kan allt eftersom plocka dit ditt bohag, tills allt är på plats.  

 

 

Flytt och lagring

Om du använder dig av en flyttfirma som även kan erbjuda magasinering får du till en smidig helhetslösning på problemet. För då kan du nämligen låta flyttfirman sköta allt. De kan frakta ditt bohag från din bostad till lagret. Och sedan frakta ditt bohag från lagret till din nya bostad. Hur lätt som helst och helt utan att du själv behöver bära och kämpa med något av det. Du behöver inte göra mer än att boka ett tillfälle för flytten och tala om adressen.

Under själva magasineringstiden kan du vara trygg med att ditt bohag har det riktigt bra under renoveringen. Det finns försäkringar som gör att du inte behöver oroa dig för att något ska hända. Och behöver du något under tiden så kan du hämta det. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>