Kläder som passar dig från Vila

17 oktober 2021 Lily Hansen

advertorial

Vad är det som gör att du väljer vissa kläder? Tar du bara det som passar dig storleksmässigt eller prismässigt? Eller har du favoritkläder som du vet passar för din kropp och din stil, och kanske även för din plånbok? De som köper Vila kläder är ofta personer som trivs med märkets kvalitet, färgsättning, modeller och pris. Märket står för en stil och ett klassiskt snitt, och är samtidigt prisvärt och enkelt i sin framtoning.

Med märken som Vila är det också lätt att kombinera kläder från andra märken, och då är det en fördel med ett märke som inte är ett av de allra mest använda. Konkurrenter som är större har ett problem, och det är att många väljer att inte köpa deras kläder då kunderna vill ha en större individualitet i sin stil. Samtidigt kostar individualitet ofta mer pengar, och därför är det en fördel med de märken som landar någonstans mitt emellan popularitet och lågt pris.

Mixa och matcha stilen

Om alla på en teaterscen springer omkring så syns den som står still. Men om alla på en teaterscen står still, ja då syns den som springer. Så är det ifall du vill välja mellan att mixa och matcha med dina kläder från Vila. Om du har en klädsel som är stillsam och enfärgad så sticker ett färgglatt och mönstrat plagg ut. Och om du har en klädsel som är färgglad och mönstrad så sticker ett enfärgat och stillsamt plagg ut.

Genom att välja en blandning av olika ljudnivåer på dina plagg så kan du skapa en stil där du kan mixa eller matcha dina kläder. Du kan välja att enbart ha plagg från Vila, eller så kan du ta in plagg från andra märken för att få en stil som är svårare att kopiera. Bara du följer din stil. 

Fler nyheter