Hör du din egen röst?

06 februari 2020 Mikael Barani
Hör du din egen röst?

Att hitta sin egen röst här i livet är en resa som för vissa av oss tar hela vår livstid. Ofta kan det bara handla om modet att faktiskt våga utforska sin egen identitet, sitt kall och sin passion.
Fler av oss borde ställa oss frågorna: Vad är det som jag är bra på? Vad är det som jag känner passionerat för?

Ofta kan man få olika svar, och olika tydliga svar, beroende på var i livet man befinner sig. Med tiden kommer nämligen både ökad självkännedom och insikten i att det alltid finns saker som är i förändring. 
Hur bergsäker var du inte på vissa saker när du var 15 år. När du tänker tillbaka så kan du säkert skratta uppskattande åt hur charmig den där naiva övertygelsen var.

Däremot ska man inte förringa sitt yngre jags målmedvetenhet och vilja att utforska. Lite av den andan skulle nog många av oss må bättre av även när vi blir äldre. Det är helt enkelt lätt att fastna i gamla spår och bara fortsätta harva på i vardagen. Även när man vet att det egentligen är dags för att våra ta steget till något nytt.

Vill man verkligen ge sig ut på djupt vatten så startar man eget företag och provar sina idéer och vingar. Kanske går det vägen, kanske gör det inte det. Ibland är det själva att samla mod som är syftet.
Kanske lyfter företaget och du lägger märke till att folk nickar igenkännande när de ser din logga på din jacka som du tryckte upp på https://www.ffprofilreklam.se/.

Det är en fantastisk känsla att bli erkänd för något som man verkligen har kämpat hårt för och kanske varit den enda som har trott på en gång i tiden.
För den som vågar finna sin röst är drömmen alltid en möjlig verklighet.  

Fler nyheter