Gummiplattor kan vara bra för den som arbetar och pysslar hemma

25 april 2022 Cecilia Olsson

editorial

Gummiplattor är perfekta att använda för den som arbetar hemma vid datorn och tycker om att variera mellan att jobba stående och sittande. Det är bra för kroppen att variera arbetsställning under dagen för att minska risken för stelhet och värk i rygg, nacke och axlar. För den som arbetar stående är det också viktigt att ha ett bra underlag för att minska risken för värk i fötter, knän och rygg. Med hjälp av gummiplattor får man ett mjukt, dämpande underlag som lindrar när man står och arbetar, vare sig det gäller några timmar eller en hel dag. 

Gummiplattor ger behaglig dämpning på hårda betonggolv

Gummiplattor är såklart även bra för den som tycker om att stå vid arbetsbänken i garaget eller i en hobbybod. I ett garage med betonggolv tar det inte lång tid innan det kan börja värka i fötter, rygg och leder. Därför är det bra att ha ett mjuk underlag att stå på som mildrar dessa symtom. Har man en lång arbetsbänk och rör sig fram och tillbaka under tiden man pysslar på så kan man använda sig av flera gummiplattor som enkelt fästs i varandra.

Gummiplattor

Återvunna bildäck blir användbara gummiplattor

Hos e-plast.se hittar man Unisoft-gummiplattor, som är halksäkra och härligt mjuka att gå och stå på. Dessa gummiplattor är tillverkade av återvunna, granulerade bildäck vilket gör att uttjänta bildäck får nytt liv. Unisofts gummiplattor kommer i 4 dämpade färger; svart, grå, grön och röd. De kan enkelt klickas samman för att täcka så stor yta som det finns behov för. 

Gummiplattor kan ha många fler användningsområden 

Förutom att gummiplattorna är bra att använda i garaget och hemmakontoret så kan de med fördel även användas utomhus. De är perfekta att ha som dämpning där barn leker och vid poolen kan de erbjuda ett halksäkert underlag. Det finns helt enkelt många användningsområden för Unisoft-gummiplattor från e-plast.se.

Fler nyheter