Gör ögonlaserbehandling med den mest beprövade metoden

09 mars 2022 Cecilia Olsson

editorial

Det finns väldigt många som måste bära glasögon eller linser dagligen på grund av synfel. Somliga trivs bra i glasögon eller linser och tycker inte att synfelet är något som ger besvär i vardagen, medan andra upplever att det har negativ inverkan på livskvaliteten.

Är man en person som upplever att synfelet påverkar vardagen så kan det finnas hjälp att få genom en ögonlaserbehandling. En lyckad ögonlaserbehandling gör att synen blir lika bra utan hjälpmedel som den tidigare var med de bästa linserna eller glasögonen. 

Ögonlaserbehandling är ett bra alternativ för den med något av de vanligaste synfelen 

Behandling med ögonlaser är något som kan korrigera närsynthet, översynthet eller astigmatism och göra att man kan se lika bra som med sina bästa glasögon eller linser. Den äldsta och mest beprövade metoden inom ögonlaser kallas LASEK.

Denna metod används världen över och kan behandla mindre eller större synfel för personer som är mellan 20–45 år. LASEK är en skonsam behandling som inte ger obehag eller smärta vid behandlingstillfället.

Ögonlaserbehandling

Däremot så upplever patienter smärta i varierande grad, tårflöde, synnedsättning och ökad ljuskänslighet de första dagarna efter behandlingen. Därför får man i regel smärtstillande tabletter och ögondroppar med sig hem efter behandlingen.

Effektiv ögonlaserbehandling i Stockholm för den som vill slippa linser och glasögon

Vill man göra ögonlaserbehandling i Stockholm så kan man vända sig till Lamera Medical Clinic. Det är en ögonklinik som har valt LASEK som ögonlaserbehandlingsmetod. Detta på grund av att metoden är så välbeprövad och skonsam för patienten.

Lamera Medical Clinic ger dessutom alltid 5 års trygghetsgaranti för den som genomgår en privat synfelsbehandling. Det innebär att man har fria kontroller, fria kompletterande behandlingar vid behov samt fria samtal med opererande kirurg via deras video-app under 5 års tid. 

Mer information om vad Lamera Medical Clinic kan göra finns på https://www.lameramedical.se/ogonlaserbehandlingar/.

Fler nyheter