Förenkla dina hemmaprojekt med roterande borstar

18 juni 2022 william eriksson

editorial

Äger du ett hus, en bil eller en båt vet du säkert hur mycket underhåll som behöver göras. Fönster ska skrubbas och husväggar samlar smuts i lager, år efter år. Staket behöver målas om – det är ett typiskt projekt som ger en ont i ryggen. På bilar sätter sig smuts envist i alla små skavanker. När du tittar ut genom fönstret på ett hårt regnfall och tänker “Åh! Gratis biltvätt!” känns det ganska bra. Bilen är dock aldrig så ren som man hoppades när solen kommer fram igen. Plus att regn gör inte bilen polerad och skinande. När det kommer till båten är rost din värsta fiende. 

I alla ovan nämnda projekt kan en roterande borste användas istället för blod, svett och tårar. Det finns nog med saker som är svåra i livet. När du känner att du har tid och ork att ta tag i ett av alla hemmaprojekt som kräver din uppmärksamhet finns det ingen anledning att inte göra det lätt för dig själv.

 

roterande borstar

 

Det finns en borste till varje situation

Här har du ett tips: har du en borrmaskin hemma kan du köpa en roterande borste som går att montera på. Du behöver alltså ingen separat maskin. Istället för att stå och skrubba eller skrapa tills armarna svider kan du helt enkelt plocka fram borren och se till att ha en roterande borste eller två hemma. Då kan du bara stå och njuta medan maskinen gör jobbet åt dig. 

De funkar till allt möjligt, beroende på vilken typ det är. Rengöring, polering, borttagning av gammal färg. Här är några exempel på hur de kan se ut: https://www.osborn.com/en/products/category/obProducts. Det finns tunna borstar som kan komma åt mellan maskindelar och borstar som hanterar stora ytor. De grövre materialen kan till och med användas till att ta bort lager av rost från din båt eller andra maskiner. 

Fler nyheter