Förebygg utbrändhet genom att tacka nej till för höga krav och tacka ja till CBD-olja

25 oktober 2020 Mikael Barani

Känns det som om att ditt liv går i ett tempo som är alldeles för hög? Stressen är liksom konstant varje dag och din lediga tid används till att försöka gå ned i varv – utan att du lyckas. Du vet säkert om det själv, men detta är inte ett hållbart sätt att leva ditt liv på. Det är mer en fråga om tid när du faktiskt kraschar och då kan vägen tillbaka vara lång.

Återerövra ditt liv

Genom att strukturera om ditt liv ökar du chansen till att finna återhämtning i vardagen. För det första handlar det om att skala av allt det där som bara tar din energi. Det finns garanterat en massa förpliktelser och åtaganden som du har tagit bara för att vara andra till lags. Det kan kännas jobbigt att behöva säga ifrån dem men det handlar trots allt om din hälsa.

Se också till att ändra din kostvanor om du vet med dig att du äter en massa snabba kolhydrater. Prova på LCHF, om än liberal sådan, och testa om det kan ha en positiv effekt på dig. När man inte längre har ett blodsocker som åker upp och ned så mår många mycket bättre överlag.

Börja ta promenader i skogen och låt dina tankar bara ventileras i det gröna. Lägg sedan till bra kosttillskott, så som CBD-olja. Många upplever nämligen att de blir mindre oroliga och slipper en hel del ångest med detta tillskott. Mer cbd olja information finns på cbdoljainfo.se där du kan läsa om de potentiella fördelarna med detta naturliga preparat.

Naturligtvis ska du implementera alla dessa förändringar steg för steg. Annars är risken stor att du överbelastar dig själv och faller tillbaka i gamla spår. Börja med att tacka nej till saker och ting och ta promenader i skogen. Känn sedan efter vad nästa steg kan vara för dig.

Fler nyheter