Det lilla extra för bilen

07 april 2020 jonas olsson
Det lilla extra för bilen

Har ni blivit fler i familjen? Skaffat hund eller flyttat ut på landet? Det finns många skäl att utrusta bilen lite extra. Det kan också vara en bra idé inför en försäljning av fordonet. Precis som du fräschar till ditt hus inför försäljning, gäller detsamma för bilar. Ge den ett ordentligt lyft. Städa och putsa den så den blänker och luktar gott. Vilka produkter och tjänster är viktigast att komma ihåg? 

 

Bättre kommunikation och kartor

Det är en fråga om livsstil vad du behöver till din bil. Har du ett arbete som kräver resande till olika platser är såklart en GPS given. Även om det kan fungera med mobiltelefonen är det snabbare och säkrare med en inbyggd karta för navigeringen. Se till att välja en modell som är lätt att uppdatera så du inte störs av vägbyggen eller omdragningar. Då kan du ansluta telefonen till Bluetooth så du smidigt kan ta samtal utan att tappa koncentrationen. Om din bil inte är utrustad med USB-laddare, kan du lätt komplettera med en tillsats i cigarettuttaget så du slipper irritationen som en urladdad surfplatta, mobil eller andra tekniska prylar innebär. Titta in på http://bilvard.net/tjanster/ som har ett stort utbud.

 

 

Ökad komfort och bättre stämning

Har du barn i bilen vet du hur påfrestande en längre körning kan bli. Det finns flera sätt att skapa en trevligare miljö i bilen inför resan till sommarstugan, mormor eller under bilsemestern. Barnen ska också sitta säkert och behagligt. Var uppmärksam på längd och vikt, så de får rätt stolar och säten. Kanske behöver du skärma av från solljus med film eller duk för fönstren? Annan viktig extrautrustning för din bil i Gröndal är fickorna för förvaring på ryggen till framsätena. Det är många olika prylar som ska med för att kilometrarna ska bli uthärdliga för de små. 

Fler nyheter