Byggnadssmide för moderna och anpassade lösningar

27 april 2023 Julia Zsiga

Byggnadssmide har en viktig roll inom byggbranschen och är en avgörande faktor för att byggnader ska kunna stå stabilt och säkert. JB Smides AB har lång erfarenhet av byggnadssmide och stålkonstruktioner i Västerås och Stockholm med omnejd. De är specialiserade på att erbjuda kunderna en omfattande och anpassad service för olika typer av smidesarbeten och stålkonstruktioner.

Stålproduktion med kunden i första rummet

JB Smides AB sätter alltid kunden i första rummet och jobbar tillsammans med dem för att hitta lösningar som passar deras behov och önskemål. Företaget är certifierade enligt SS-EN 1090-1, EXC1, EXC2, EXC3, SS-EN ISO 3834-2, vilket gör att de kan CE-märka sina produkter. Deras breda kompetens och erfarenhet inom svets, smide och stål gör det möjligt att framställa alla typer av stålkonstruktioner som ingår i moderna byggnader, inklusive industribyggnader. JB Smides verkstadsfastighet i Tillberga är dimensionerad och utrustad för att kunna tillverka stålkonstruktioner i högsta kvalitet.

Referensprojekt

JB Smides AB har många referensprojekt som visar på deras förmåga att leverera anpassade lösningar för olika typer av byggnader. Ett exempel är en sporthall i Västerås där företaget levererade stålkonstruktioner för taket och fasaden. De har också levererat stålkonstruktioner för en industribyggnad i Sala och en järnvägsbro i Eskilstuna.

Läs mer på: https://www.jbsmide.se/

byggnadssmide

Kontakt

Om du är intresserad av att anlita JB Smides AB för byggnadssmide eller stålkonstruktioner kan du enkelt kontakta dem via deras hemsida. De har kunnig personal som är redo att hjälpa dig med allt från planering till genomförande av projektet.

Hos oss får du en trygg och omfattande service

JB Smides AB sätter alltid säkerheten i första rummet och ser till att alla produkter uppfyller höga kvalitetskrav och säkerhetsstandarder. De erbjuder en omfattande service där de tar hand om allt från planering till genomförande av projektet. Med deras breda kompetens och erfarenhet inom byggnadssmide kan de erbjuda anpassade och hållbara lösningar som passar kundens behov och önskemål. Sammanfattningsvis är JB Smides AB det självklara valet för alla som söker en pålitlig och erfaren partner för byggnadssmide och stålkonstruktioner.

Fler nyheter