Hösten har länge stått och knackat på dörren för att nu ha klivit in i farstun. Även om det nästan går att ta på det vemod som uppstår när sommaren ger med sig och lämnar oss så har också hösten en speciell känsla som den för med sig. Plötsligt blir tillvaron lite mysigare när vi börjar få det ombonat hemmavid i väntan på vintern. Sedan är det ju nu vi får skåda detta fyrverkeri av färger bland trädens blad – ett sista farväl innan tillvaron börjar röra sig mot monokromt.

Höststäda ditt inre och framhäv din stil

Allt har med andra ord sin charm. Det man själv kan göra är att anpassa sig efter förhållandena och frodas i tillvaron – hur den än ser ut. Det gäller med andra ord att vara stoisk och acceptera det som är. Först då blir man riktigt handlingskraftig. 
För det enda som vi med säkerhet kan påverka här i livet är oss själva och vår attityd. Låt därför denna höst bli startskottet för ditt nya jag – inifrån och ut. 

Bygg steg för steg upp ditt ideala jag. Det handlar om allt från hur du äter och rör på dig till den inre dialog som du för med dig själv. Rensa undan allt som inte är dig till gagn genom till exempel meditation eller andra former av medvetandegörande tänkande. Se till att du förmedlar din inre bild mot omvärlden. Skaffa dig en enkel och lättskött garderob och besök en klockbutik i Stockholm för att skaffa dig ett tidlöst armbandsur.

Var helt enkelt herre över ditt eget kungarike, som filmmakaren Guy Ritchie en gång uttryckte det.För om du inte behandlar dig själv med respekt – hur kan du då förvänta dig att omvärlden ska göra det? 
Denna resa till ett sannare och värdigare jag är inte på något sätt lätt. Däremot är den värd all den ansträngning som den kräver.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>